وي با اشاره به تصويب بيش از هزار منطقه نمونه گردشگري در کشور تصريح کرد: لازم است تمام دستگاههاي اجرايي با تفاهمنامهاي که امضا ميکنند به اين بخش توجه ويژه داشته باشند و برنامهريزي براي توسعه اين مناطق منطبق بر واقعيتهاي جامعه و صنعت گردشگري باشد.
کارنما با بيان اينکه فعاليتهاي زيادي در رابطه با جذب سرمايهگذاران براي ايجاد زيرساختهاي گردشگري انجام شده است، افزود: متاسفانه همچنان شاهد مشکلات و موانعي بر سر راه سرمايهگذاران هستيم.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي استان کرمان يادآور شد: براي اينکه بتوانيم سرمايهگذاران را از اين سردرگمي نجات دهيم بايد حرکتي متعادل و هدفمند را در حوزه سرمايهگذاري آغاز کنيم.
وي افزود: بهتر است به جاي اينکه سرمايهگذاران زيادي را براي پروژههاي گردشگري جذب کنيم اما نتيجهاي نداشته باشد هر ساله در هر استان يک سرمايهگذار را جذب کرده تا بتوانيم تسهيلات مناسب را به وي ارائه دهيم.
اين مقام مسئول در سازمان ميراثفرهنگي استان کرمان متذکر شد: چنانچه در طول چهار سال، تنها چهار پروژه در هر استان اجرايي شود، پيشرفت و رونق سرمايهگذاري را در آن استان شاهد خواهيم بود.
وي از فاضلي، معاون سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان ميراثفرهنگي خواست تا در دفتر طرحها و توسعه تسهيلات سازمان فرايندي از سرمايهگذاري واقعي تعريف شده به تمام استانها ابلاغ شود./115
انتهای پیام/